НачалоУслуги

Моля изберете:

Посещения, такси и цени Сертификати и свидетелства Мобилни екипи
Шоурум и магазини За вашата сигурност За вашият автомобил

  

 Посещения, такси и цени:

Предлагаме експресни ключарски и автоключарски посещения на адрес, в рамките на 30 минути, за гр. София и Пловдив, таксата за посещение е в размер на 20 лв. Като на място, след оглед , нашите екипи ще Ви информират за конкретната цена на услугата. Нашите цени са ориентировъчни, защото разновидностите на заключващи системи наброяват повече от 1000, при автоключарството – всеки автомобил си има различна по сложност система на сигурност, било то при криптиране на автоключ, или позиции и защити в ключалките.

 Сертификати и свидетелства:

Нашият екип разполага с многобройни ключарски свидетелства и признания, като едно от последните признания е 1во място в ежегодното ключарско състезание, проведено в Мадрид, от където нашите майстори си тръгнаха с златен медал и купа за най-добър и сръчен ключар, измежду участници от 30 други държави. Сред останалите свидетелства с които разполагат нашите ключари са: Членство в Националният Съюз на Ключарите в България, Сертификати за продажба, монтаж и сервиз на заключващи системи Gerda®, членство в Английската Ключарска Федерация, както и членство в Европейската Ключарска Федерация.

 Мобилни екипи:

Нашата фирма разполага с мобилни екипи в гр. София и гр. Пловдив, които са подготвени за всяка ситуация, отзовават се на авария до 30 минути след направена заявка по телефона. Независимо дали е за Вашият автомобил или дом, разполагаме с дългогодишни професионалисти които ще дадат всичко от себе си за да останете удоблетворени.

 Шоурум и магазини:

Kluchserviz разполага с 3 ключарски центъра, 2 от които в гр. София и 1 в гр. Пловдив, в централният ни ключарски център разположен в ж.к. Дървеница, разполагаме с повече от 1600 продукта, като оригинални авто ключове, всякакви видове заключващи системи, метални и блиндирани врати, най-модерната апаратура в България както и много други.

Можете да откриете нашите ключарски центрове в страницата с контакти.

 За Вашата сигурност:

В нашите ключарски центрове предлагаме огромно разнообразие свързано с вашата сигурност и бюджет.

  • Качествени метални и блиндирани врати произведени в България, които можете да модифицирате сами, като ги оборудвате с цвят по ваш избор, ниво на оборудване както и ниво на сигурност. Като бонус ние Ви предлагаме - безплатен оглед, доставка и монтаж.
  • Голямо разнообразие от заключващи системи - касови брави, секретни патрони по DIN и БДС стандарт, основни и допълнителни заключващи системи, защита за гаражни врати и прозорци.
  • Сервизна база - в която ще можем да ремонтираме вашата повредена заключваща система, независимо от вида и размерът ѝ.

 За Вашият автомобил:

Предлагаме огромен асортимент от услуги свързани с сигурността на вашият автомобил, независимо от марката, модела и годината на производство.

  • Продажба на оригинални авто ключове, кутийки за тях, както и брави за врати
  • Ремонт на брави, авто ключове и платки
  • Ремонт на контактни ключове и имобилайзери
  • Обучаване на автоключове, както и много други услуги.

 

Поради големият брой на услуги които предлагаме, не правете компромис, убедете се в нашия професионализъм, обадете ни се!

 

 

Нашите услуги