Ключар

Ключар (3)

Денонощен ключар и автоключар!

kluchserviz предлага денонощни ключарски и автоключарски услуги, експресни посещения на адрес и професионализъм.Ключар и автоключар по всяко време на денонощието, ремонт и продажба на заключващи системи, прекодиране на ключове и изработка на ключове по шифър. Ключар и автоключар.

kluchserviz предлага метални и блиндирани врати по поръчка.

Всички врати са произведени в България, срок за изработка и монтаж - до 10 работни дни!

В цената на вратите е включен оглед, взимане на размери, изготвяне на оферта за цялостна изработа както и нивото на оборудване както и монтаж.

Можете да да разгледате моделите и разновидностите тук, или в нашите ключарски центрове, където нашите служители ще Ви помогнат в избора за нова врата. Посочените модели разполагат с мостри!

Всички модели могат да бъдат съчетани с различни цветове и заключващи системи. Всички модели имат 5 години пълна гаранция!

Моля изберете модел:

Последно променена в Вторник, 07 Януари 2014 12:33

Денонощни ключарски услуги в гр. София и Пловдив 


  Авариен денонощен телефон:

0893 21 21 22 


 13 години опит в бранша, качество и професионализъм без конкуренция! 

 Екип от дългогодишни професионалисти в бранша

 Експресни посещения на адрес - в рамките на 30 минути 

 Сервизен център в който можем да ремонтираме всяка заключваща система

  Разполагаме с най-модерната ключарска апаратура в цяла България

 Голям шоурум, в мойто нашите консултанти ще ви помогнат в правилният избор на заключваща система

 

 Ако имате нужда от ключарска помощ, можете да разчитате на нас, предлагаме 24/7 ключарски услуги в района на гр. София и гр. Пловдив. Аварийни ключарски посещения, където ще се отзовем на помощ до 30 минути.

kluchserviz предлага експресни ключарски посещения в рамките на гр. София и гр. Пловдив, нашите ключари могат да се отзоват на помощ в рамките на 30 минути. Разполагаме с професионални ключарски екипи които могат да Ви помогнат в всяка една ситуация.Ключари денонощни ключарски услуги, Можете да се свържете с нас по всяко време на денонощието за да направите своята заявка или да се посъветвате с професионалисти.В нашите цени, присъства посещение от професионален ключар в рамките на 30 минути за гр. София и Пловдив в размер на 20 лв. като след оглед и експертна оценка на място, нашите ключари ще Ви кажат цената за ключарската услуга.В нашите ключарски центрове, можете да закупите нова заключваща система, да ремонтирате повредената си брава или патрон, или да закупите цялостно решение за вашата сигурност.Денонощен ключар, аварийни ключарски услуги, ключар в София и Пловдив, експресни професионални решения.

Галерия ключар и ключарски услуги:
Последно променена в Вторник, 07 Януари 2014 15:41

Нашите услуги